Mekanikk

Hvilken skolegang kreves for bilmekanikere?

Hvilken skolegang kreves for bilmekanikere?

Viktig informasjon

Nødvendig utdanningAssociate's degree eller sertifikat i bilteknologi
Andre kravDe fleste arbeidsgivere krever ASE-sertifisering; etterutdanning vanligvis nødvendig
Anslått jobbvekst (2019–2029)*-4 % nedgang (for alle bilserviceteknikere og mekanikere)

  1. Hvilken utdanning trenger jeg innen kjøretøymekanikk?
  2. Hvor lang tid tar det å bli bilmekaniker?
  3. Trenger bilmekanikere en grad?
  4. Hva er de best betalte mekanikerne?
  5. Tjener mekanikere gode penger?
  6. Er bilmekanikk vanskelig å lære?
  7. Hvorfor det er dårlig å være mekaniker?
  8. Hvor mye tjener mekanikere?
  9. Hvordan kan jeg bli mekaniker uten skole?
  10. Hva er en ASE-sertifisering?
  11. Hvilken stat betaler bilmekanikere mest?
  12. Hva er forventet levetid for en mekaniker?
  13. Er mekanikere fornøyde?
  14. Er bilmekaniker en god karriere?

Hvilken utdanning trenger jeg innen kjøretøymekanikk?

Mens et videregående vitnemål er minimumsutdanningskravet for mekanikere, foretrekker mange arbeidsgivere å ansette de som har fullført sertifikat- eller tilknyttede programmer innen bilteknologi eller relaterte felt. Mekanikere kan få frivillig sertifisering for å forbedre jobbmulighetene.

Hvor lang tid tar det å bli bilmekaniker?

Alberte. For å bli bilservicetekniker i Alberta må du fullføre en fireårig læretid. Hvert år vil inkludere minst 1560 timer med opplæring på jobben og åtte uker med teknisk opplæring i klasserommet. Du må kanskje levere ditt eget verktøy.

Trenger bilmekanikere en grad?

Mange arbeidsgivere ønsker at bilmekanikere skal ha en førsteamanuensisgrad eller lignende sertifisering. Å tjene dette krever ofte at du fullfører et toårig program. Du kan tjene dette fra en høyskole, fagskole eller lignende institusjon.

Hva er de best betalte mekanikerne?

Den best betalte mekanikerspesialiteten er reparasjon av fly. I gjennomsnitt tjente flymekanikere ​$64 090​ per år i 2019, ifølge BLS.

Tjener mekanikere gode penger?

Vanligvis tjener mekanikere et anstendig levebrød og tjener en gjennomsnittlig årslønn på $36 600. Men de fleste betales i henhold til et "flat-rate"-system, noe som betyr at de bare tjener penger når det er faktisk arbeid å gjøre. ... Han tjener 12 dollar i timen for hver time han er på jobb, uavhengig av arbeidsmengden.

Er bilmekanikk vanskelig å lære?

Staten California har for eksempel ingen formelle sertifiserings- eller opplæringskrav for å jobbe på et verksted. Med det sagt kan det være ekstremt tøft å bryte seg inn i bilreparasjonsfeltet uten et minimumsnivå av utdanning og jobbferdighetstrening.

Hvorfor det er dårlig å være mekaniker?

Mange mekanikere er rundt tungt utstyr. De må hele tiden løfte gjenstander som kan ha en belastning på ryggen over tid. Dessuten kan de bruke lang tid bøyd eller liggende på ryggen. De må bruke ulike verktøy som setter dem i vanskelige posisjoner.

Hvor mye tjener mekanikere?

Medianpris $35 per time

I Auckland Metropolitan-området er prisene $35 til $45 per time.

Hvordan kan jeg bli mekaniker uten skole?

Det er mulig å bli mekaniker uten skoleopplæring, selv om det er vanskeligere. Utdanningsprogrammer er ment å gi elevene den grunnleggende kunnskapen som trengs for å jobbe som lærling. Du kan bli mekaniker uten å gå på skole så lenge du finner passende opplæring på en læreplass.

Hva er en ASE-sertifisering?

ASE står for "Automotive Service Excellence.” Sertifiseringen er utstedt og regulert av National Institute for Automotive Service Excellence. For å fullføre sertifiseringen, må mekanikere lære og vise en mestring av bilreparasjoner. For å gjøre dette må de følge en lang og streng prosess.

Hvilken stat betaler bilmekanikere mest?

Best betalende stater for bilmekanikere

Statene og distriktene som betaler bilmekanikere den høyeste gjennomsnittslønnen er District of Columbia ($64.640), California ($54.540), Washington ($52.530), Alaska ($52.490) og Hawaii ($51.920).

Hva er forventet levetid for en mekaniker?

I følge den samme studien er de som kan forvente å leve lengst lærere og prester. Jeg har ingen harde kilder, men selv som luftfartsmekaniker er stammevisdommen for forventet levealder for en mekaniker etter pensjonering omtrent seks måneder til tre år.

Er mekanikere fornøyde?

Karriereekspertene i Myplan.com undersøkte sine jobbsøkere og mestere bilmekanikere fikk #104 av 300 jobber. Av de spurte mekanikere sa flertallet at de var veldig fornøyde. Hva er tilfredsstillende med å jobbe på kjøretøy? Disse resultatene kan være i strid med hvordan du føler om din nåværende jobb.

Er bilmekaniker en god karriere?

Å bli biltekniker er et godt karrierealternativ, spesielt hvis du brenner for biler, elsker å jobbe med hendene og ønsker å begynne å tjene så tidlig som mulig. Å bli mekaniker er også givende når det gjelder lønn, siden teknikere kan tjene mer enn $65 000 årlig.

Laget en pickup fra Mack?
Lager Mack truck en pickup? Gitt kallenavnet til Mack Trucks medgründer John M. Mack, den spesialbygde, firehjulsdrevne, mega mannskapsførerhus pickup...
Hvordan finner du videresalgspriser på Mack trucks?
Hvor mye er en Mack lastebil verdt? Gjennomsnittsprisen på en ny Mack semi-lastebil er mellom $100.000 og $220.000. Gjennomsnittsprisen på en brukt Ma...
Er varmekjernen lett å få tak i på en 1998 F-150?
Er det enkelt å bytte en varmekjerne? Når den fungerer riktig, sender varmekjernen varme til hytta. Når det lekker, må det skiftes ut. Å få jobben gjo...